Bas van Riet

/Bas van Riet
Bas van Riet2018-11-29T15:53:31+00:00

Ik heb aovdirect2 in 2011 leren kennen toen ik voor mijn linkedingroep (8800+ leden) en website (voor trainers, coaches en adviseurs) op zoek was naar een onafhankelijke aanbieder van verzekeringen waar je als zelfstandig professional toch deel kunt uitmaken van een collectief.
Dat heb ik met aovdirect2 gevonden. Toen ik vervolgens in januari 2012 zelf de stap heb genomen om zelfstandig trainer te worden op het gebied van Commercie en Klantgerichtheid kwam dat natuurlijk goed van pas. Ik had al snel besloten dat een aov een cruciaal aspect is dat ik zeker goed geregeld wilde hebben. Ik heb een gezin te onderhouden en wil tevens niet met de stress rondlopen en me afvragen: “wat als?” Ik heb daarom een aov polis gesloten.

Ik kan aov als zelfstandig ondernemer dan ook van harte aanbevelen.

Bas-van-Riet

Bas van Riet

BAS Training & Coaching
Commercie & Klantgerichtheid
Linkedingroep: Dutch Training Professionals
Website: www.dutchtrainingprofessionals.nl