BAV premie berekenen2020-03-09T15:16:32+00:00

VUL HET FORMULIER IN EN ONTVANG BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE OP MAAT

Het duurt slechts 1 minuut.

Het is geheel kosteloos en vrijblijvend.

U heeft al een BAV vanaf 20,- per maand.

Tevreden klanten

Al jaren had ik een AOV en BAV elders lopen. Dat liep via mijn toenmalige kantoor. Toen ik van werkomgeving veranderde ben ik me eens gaan verdiepen in de alternatieven. Na gedegen adviesgesprekken met New Wave Assurances kwam ik er achter dat de specifieke verzekeringen die ik nodig had, vele malen goedkoper konden worden afgesloten bij een andere verzekeraar. Met behulp van Arne is dat inzichtelijk geworden en ben ik tot een mooi verzekeringspakket gekomen. Zijn advies, hulp en vasthoudendheid zijn waardevol geweest bij het vinden van een voor mij specifieke op maat gesneden AOV en BAV. Ook fijn was de bereikbaarheid en zeer snelle reacties. Ik heb wel eens anders meegemaakt. Zoek je een betrouwbare en deskundige partij, dan moet je bij New Wave Assurances zijn!
Veeru Mewa, Letselschade advocaat
Ik had snel een BAV nodig voor mijn opdracht.  Via bavafsluiten.nl een offerte ontvangen. Daarna heb ik Arne nog even gesproken voor wat advies. Binnen enkele werkdagen had ik de polis op de deurmat, ideaal en uitmuntende service.
Willem van der Schaft, W.S. Interim Management
Ik had een hele dure BAV. Ik ging op zoek naar een goede BAV met dezelfde voorwaarden. De offerte maakte makkelijk het verschil in prijs inzichtelijk. Met de overstap naar Bavafsluiten.nl heb ik een mooie besparing weten te realiseren.
Rachid Al Maach, Qraft IT

Enorm collectief
Bav Afsluiten is in Nederland het grootste platform voor bestuurs- en beroepsaansprakelijkheid. Ruim 70.000 ondernemers profiteren van de beste voorwaarden en de laagste premies.

Tot 40% korting op uw BAV
Ruim 70.000 hoogopgeleide ondernemers profiteren van de beste voorwaarden tegen de laagste premies (vanaf 240 euro per jaar).

Extra voordelen ZZP-er

  • Geen verplichte leveringsvoorwaarden.
  • Geen verplichte schaduwmanagement.
  • Geen eisen aan de duur van ondernemerschap.
  • Kosten van juridisch verweer niet ten laste van het verzekerd bedrag
  • Zeer laag eigen risico.

Samen staan we sterk.
Wist u dat de wet bij beroepsaansprakelijkheid geen onderscheid maakt tussen een privé persoon en een rechtspersoon? U bent dus altijd hoofdelijk aansprakelijk.

In het geval van een claim kan de tegenpartij dus aanspraak maken op uw privé vermogen en in het ergste geval zelfs op de koopwoning. En een rechtsbijstandsverzekering of bedrijfs aansprakelijkheidsverzekering dekt deze gevallen niet.

Online afsluiten
Zelfstandig ondernemers sluiten hun beroepsaansprakelijkheid eenvoudig af. U hoeft slechts een beperkt aantal vragen in te vullen en uw dekking is binnen enkele dagen geregeld. Premies beginnen al bij 240 euro per jaar.

Maatwerk
Bav afsluiten heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verschillende doelgroepen:
Voor IT-ers, interimmanagement en organisatiekunde, voor marketing en reclame en voor overige groepen.